Популярність ігор Fallout різко зросла на тлі виходу однойменного серіалу

Днями у стрімінговому сервісі Prime Video вийшов серіал Fallout. Проєкт створювався режисером Джонатаном Ноланом за продюсуванням Тодда Говарда. Події у серіалі відбуваються через 200 років після ядерної війни та розповідають історію Люсі Маклін, яка змушена залишити сховище та вийти у небезпечні пустки, щоб знайти батька. Серіал отримав високі оцінки від критиків та сподобався глядачам.

На тлі успіху серіалу виріс інтерес до ігор серії Fallout. Остання частина Fallout 76 навіть поставила новий рекорд пікового онлайну в Steam, зібравши вчора одночасно 39,5 тисяч гравців. Піковий онлайн Fallout 4 у Steam перевищив 83 тисячі, хоча тиждень тому в цю частину грало менше ніж 19 тисяч людей. Щоденний онлайн Fallout: New Vegas виріс із 5 до 20 тисяч. Навіть у найстаріших іграх спостерігається зростання гравців, хоча загальна відвідуваність там набагато нижча.

Також у Steam проходить розпродаж ігор серії. Базове видання Fallout 76 віддають зі знижкою 80%, Fallout 4 стала дешевшою на 75%, аналогічні знижки діють на Fallout: New Vegas та Fallout 3. Розпродаж триватиме до 19 квітня.

Обговорити в форумі (коментарів: 57)

Всі новини за 15.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: