Ремейк System Shock затримається до 30 травня

Розробники з NightDive Studios оголосили про чергову затримку ремейку System Shock. Процес розробки триває близько 7 років. У 2016 році було випущено першу безплатну демоверсію для кампанії на Kickstarter. Після цього процес розробки кілька разів заморожувався і перезапускався, а гра перейшла з рушія Unity на Unreal Engine 4. У 2021 році NightDive Studios випустили нове демо, а процес розробки явно прискорився. Гра мала надійти в продаж цього місяця, але тепер озвучено нову дату — 30 травня.

Ремейк є переосмисленням оригінальної гри 1994 року з сучасною графікою та доопрацьованим геймплеєм, включаючи нових ворогів, нову систему злому та багато іншого. Події гри відбуваються на космічній станції, захопленій штучним інтелектом SHODAN, і ми протистоїмо різноманітним модифікованим істотам за допомогою зброї та особливих здібностей.

Гра доступна для попереднього замовлення у сервісах Steam, GOG та Epic Games Store. Перші покупці отримають безплатно копію перевидання System Shock 2: Enhanced Edition. В українському сегменті Steam гра коштує 999 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 15.03.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: