RoboCop: Rogue City та інші ігри, які показали на Nacon Connect

Французька видавнича компанія Nacon провела спеціальну трансляцію із презентацією своїх майбутніх проєктів. Головною грою цього шоу став бойовик RoboCop: Rogue City за мотивами відомої у минулому кінофраншизи RoboCop.

У новому трейлері RoboCop: Rogue City нам показали, як протагоніст знищує банду наркоторговців у барі. Для цього він використовує свій пістолет, хватає лиходіїв на горло і може включати режим slow-mo. Виглядає простувато, але добре передає атмосферу старих фільмів.

Над грою працює польська студія Teyon, відома за шутером Terminator: Resistance. Це також досить проста, але атмосферна гра, тепло зустрінута фанатами. RoboCop: Rogue City випустять у вересні на платформах PC, PlayStation 5 та Xbox Series.

Також було продемонстровано нового трейдера стелс-екшену The Lord of the Rings: Gollum. Гра створюється Daedalic і вже кілька разів відкладалася на пізніший термін. Проте розробники розраховують випустити проєкт цього року.

The Lord of the Rings: Gollum буде доступна на PC, PlayStation 5 і PlayStation 4, Xbox Series і Xbox One, а також Nintendo Switch.

Студія Appeal Studios продемонструвала кооперативний екшен Gangs of Sherwood.

Відбувся реліз незвичайної з усіх боків гри Clash: Artifacts of Chaos. Це продовження серії Zeno Clash, яка поєднує різні жанри та яскраву мальовану стилістику. Проєкт розроблено студією ACE Team.

Brave Lamb Studio SA працює над стратегією War Hospital про керування військовим шпиталем.

Представлено ізометричний «рогалик» Ravenswatch.

У травні вийде симулятор мотоспорту TT Isle of Man: Ride on the Edge 3.

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 10.03.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: