Вийшли візуальні порівняння ремейку Dead Space з оригіналом

Нарешті вийшов довгоочікуваний ремейк хорору Dead Space. Гравці та профільні видання тепло зустріли нову версію, виставляючи їй високі оцінки та позитивні відгуки. Розробники зі студії Motive повністю відтворили гру на движку Frostbite та вивели графіку на сучасний технологічний рівень.

З'явилися реальні порівняння графіки у новій та старій версії Dead Space. Візуально ремейк на голову перевершує оригінал, що помітно у чітких текстурах, освітленні, деталізації та у багатьох інших нюансах. Оцінити відмінності можна за представленими відеопорівняннями.

Також у грі доопрацювали управління. Додано режим «Нова гра+», де з'явилася можливість відкрити нову секретну кінцівку.

Реліз ремейку дав чітку відповідь, хто кращий у протистоянні Dead Space та The Callisto Protocol. Глен Скофілд, автор оригінальної серії Dead Space, не зміг перевершити своє старе дітище в новому хорорі The Callisto Protocol. Канал IGN випустив порівняльне відео двох ігор, на якому добре видно, що в Dead Space поява монстрів обставлена страшніше, а ігровий процес цікавіший. При цьому Dead Space краще оптимізовано і він стабільніше йде на ПК.

Обговорити в форумі (коментарів: 41)

Всі новини за 29.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: