Чутки: події Far Cry 7 відбуватимуться на Алясці

Реліз Far Cry 6 викликав неоднозначну реакцію гравців та показав загальну втому фанатів від однотипного ігрового процесу. Але попри фінансові труднощі, Ubisoft не планує зупиняти конвеєр Far Cry. Сайт Insider-gaming поділився свіжою порцією чуток про нові ігри франшизи. Різні джерела підтвердили, що у розробці одразу дві гри серії. Це повноцінна номерна частина Far Cry 7, яка всередині компанії проходить під кодовою назвою Project Blackbird, і багатокористувацька гра під кодовою назвою Project Maverick. До розробки обох проєктів залучено Ubisoft Montreal. Раніше це мав бути один проєкт, але після того, як багаторічний продюсер серії Ден Хей покинув компанію, мультиплеєр виділили в окрему гру.

Події Far Cry 7 розгортатимуться на просторах Аляски. Цікаво, що це місце фігурувало в опитувальнику для фанатів багато років тому, коли Ubisoft пропонувала гравцям вибрати локацію для нових ігор серії. Тоді концепцію Far Cry на Алясці подавали як виживання в екстремальних умовах дикої природи. Можна припустити, що розрахований на багато користувачів Project Maverick виконаний в тому ж сетингу і буде пов'язаний з Project Blackbird. Концепція мережевої версії Far Cry змінювалася вже кілька разів. Планувалися вилазки на завдання, система контрактів та геймплей із перманентною смертю.

У розпорядженні Insider-gaming вже є скриншоти з прототипу мережевого режиму, але сайт не може їх показати. На зображеннях є зона висадки та скрині зі здобиччю. У грі явно буде полювання за здобиччю та конкуренція дусі «Темної зони» з The Division. Очевидно, що Ubisoft хоче новий лутер-шутер, який може стати успішним завдяки популярності серії Far Cry.

Джерело:
Insider-gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 21)