У Hitman 3 з'явився новий режим, DLSS 3 та видання Hitman: World of Assassination

Для стелс-екшена Hitman 3 вийшло наймасштабніше оновлення з моменту релізу гри. У версії гри 3.140 з'явився новий режим Freelancer з елементами «рогалика». Він запропонує гравцям завдання із випадковими місіями та широкими можливостями для варіативного проходження. Для вибору спорядження в цих місіях з'явиться спеціальне сховище, де можна закуповувати зброю і налаштовувати зовнішній вигляд кімнати.

Гра отримала важливе технічне оновлення і тепер підтримує технологію DLSS 3 для відеокарт Nvidia GeForce RTX 40-ї серії. Масштабування DLSS 3 з генерацією кадрів дозволить покращити продуктивність, що критично для гри, відомої вкрай низькою продуктивністю при включеному трасуванні променів. Також у грі з'явилася підтримка Nvidia Reflex для компенсації системних затримок. Ця технологія покращує реакцію на дії гравця і працює навіть на старих моделях GeForce.

З виходом оновлення гру трансформували у Hitman: World of Assassination. Нова версія поки що доступна в Steam нарівні з Hitman 3, але поступово має замінити стару версію. У World of Assassination входить весь додатковий контент та місії з перших частин гри. Це найповніше видання з 21 місією із трьох останніх ігор серії Hitman. Власники оригінальної Hitman 3 отримають цей контент безплатно разом з оновленням 3.140.

Ви можете придбати Hitman: World of Assassination зі знижкою 40% до 2 лютого.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 27.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: