Redfall, Forza Motorsport та інші ігри з презентації Developer Direct від Xbox та Bethesda

Вчора компанії Xbox та Bethesda провели трансляцію Developer Direct, представивши нові та раніше анонсовані проєкти, які вийдуть цього року.

Показали нову демонстрацію гри Redfall, що створюється студією Arkane. Це поєднання одно- та багатокористувацької гри, в якій група мисливців протистоїть вампірам. Відкритий світ гри створюють дизайнери, які працювали над станцією «Талос 1» з Prey та створювали місто Dunwall у Dishonored.

Гра надійде у продаж 2 травня на консолях Xbox Series та платформі PC.

Показали чудове відео з демонстрацією Forza Motorsport. Гра отримає реалістичну графіку з трасуванням променів та понад 500 автомобілів.

Дату виходу гри не розкрито.

Популярна MMO The Elder Scrolls Online отримає нове доповнення. В The Elder Scrolls Online: Necrom гравці вирушать на острів Телвані у Морровінді.

Доповнення виходить 20 червня.

Tango Gameworks та Xbox Game Studios анонсували й одразу випустили незвичайний бойовик Hi-Fi Rush. Це ритмічний екшен, у якому треба виконувати удари та комбо в такт музиці.

Hi-Fi Rush вже доступна у Steam та Xbox Game Pass. Гравці прийняли проєкт дуже тепло та залишають виключно позитивні відгуки.

Також у рамках Developer Direct показали новий трейлер екшену Minecraft Legends.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 26.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: