У Steam стартувало кілька розпродажів до Місячного Нового року

В ігровому магазині Steam запустили кілька розпродажів, присвячених Місячному Новому року. Запущено акцію зі знижками на китайські ігри. Навряд чи ви знайдете в списку відомі проєкти, але серед них трапляються самородки на кшталт FIST: Forged In Shadow Torch.

Свій розпродаж проводить SEGA, і тут уже список пропозицій цікавіший — Total War: Three Kingdoms, серія Yakuza, Bayonetta та багато інших відомих ігор. Також у розпродажі беруть участь ігри від Capcom. Збірник 2023 Devil May Cry Lunar New Year Pack, до якого входять усі ігри серії, коштує 439 грн. Діють значні знижки на серії Resident Evil, Monster Hunter, Dead Rising та інші. Просте видання Resident Evil Village віддають за пів ціни – 499 грн.

Йде розпродаж ігор Rockstar Games, в рамках якого Red Dead Redemption 2 можна купити лише за 296 грн, а нову збірку Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition віддають за пів ціни у 749 грн.

Багато цікавих пропозицій на окремому розпродажу рольових ігор. Тут по значній знижці можна придбати The Witcher 3, Horizon Zero Dawn, Disco Elysium, Wastelands 3 і багато класичних RPG від BioWare.

У розпродажі також беруть участь ігри BANDAI NAMCO та Xbox Game Studios. Якщо хотіли розширити свою ігрову бібліотеку, треба поквапитися. Деякі знижки діють до кінця січня, окремі розпродажі продовжаться до 2 лютого. А розпродаж рольових ігор закінчиться вже 26 січня.

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

Всі новини за 20.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: