Довгострокові плани CD Projekt RED: п'ять ігор по «Відьмаку» та сіквел Cyberpunk 2077

Студія CD Projekt RED розповіла про далекосяжні плани розвитку ігрових франшиз The Witcher та Cyberpunk. Найближчими роками на нас чекає не лише наступна гра у всесвіті «Відьмака», але й сіквел до рольового бойовика Cyberpunk 2077.

The Witcher

Формальний анонс наступного високобюджетного «Відьмака» відбувся ще у березні. Це рольова гра з відкритим світом, яка має започаткувати нову трилогію. Вона має кодове ім'я Polaris й зараз перебуває на стадії препродакшену. Над грою працює команда з понад 150 співробітників CD Projekt RED, а в її основу ляже рушій Unreal Engine 5. Очікується, що реліз усієї трилогії займе не більше шести років з моменту виходу Polaris.

Ще дві гри у всесвіті «Відьмака» створюються сторонніми студіями. Бостонська The Molasses Flood, яку CD Projekt RED придбала минулого року, працює над проєктом Sirius. Розробники обіцяють інноваційний погляд на всесвіт, а також незабутню історію для відданих фанатів та нової аудиторії. Гра матиме елементи мультиплеєра. В той самий час одиночна RPG з відкритим світом Canis Majoris розробляється силами зовнішньої студії, знайомої з всесвітом.

CD Projekt RED

Якщо говорити про Cyberpunk 2077, то у 2023 році на нас чекає доповнення Phantom Liberty у жанрі шпигунського трилера. Над сиквелом до рольового бойовика працюватиме новостворений північноамериканський підрозділ CD Projekt RED. Гра отримала кодову назву Orion та покаже «всю міць і потенціал всесвіту Cyberpunk».

До того ж CD Projekt RED розпочала роботу над абсолютно новим всесвітом. У рамках проєкту Hadar поляки зараз опрацьовують основу для нового сеттингу, тоді як розробка самої гри буде запущена через деякий час.

Джерело:
CD Projekt

Обговорити в форумі (коментарів: 33)

Всі новини за 05.10.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: