Користувачі ModDB вибрали найкращі моди десятиліття. На першому місці The Chronicles of Myrtana для Gothic II

На сайті ModDB, присвяченому користувальницьким модифікаціям ігор, на честь другого десятиліття проєкту пройшло велике голосування за кращі модифікації.

За підсумками названо п'ять найкращих модифікацій десятиліття:

  • The Chronicles of Myrtana для Gothic II – The Night of the Raven;
  • Mental Omega для C&C: Yuri's Revenge;
  • Enderal для Elder Scrolls V: Skyrim;
  • Black Mesa для Half-Life 2;
  • S.T.A.L.K.E.R.: Call of Chernobyl для S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.

Більшість голосів отримала сюжетна пригода The Chronicles of Myrtana для другої «Готики». Це масштабний фанатський проєкт на 60 годин ігрового часу, який спирається на лор серії, має професійне озвучення та безліч нововведень. The Chronicles of Myrtana доступна абсолютно безоплатно для всіх власників Gothic II – The Night of the Raven.

Перше місце The Chronicles of Myrtana в голосуванні користувачів говорить про великий інтерес до серії навіть через роки. І багато гравців з нетерпінням чекають на майбутній ремейк Gothic від THQ Nordic. Поки ж можна придбати класичні ігри за великими знижками в рамках масштабного розпродажу THQ Nordic, який зараз проходить в Steam.

Друге місце зайняв мод для стратегії Command & Conquer: Yuri's Revenge. На третьому місці розташований Enderal на движку Skyrim, який здобув величезну популярність не тільки у фанатів «свитків». Дивно, що легендарна Black Mesa (ремейк Half-Life на движку Half-Life 2) потрапила лише на четверте місце. Цей проєкт давно доріс до самостійної гри.

До рейтингу потрапила глобальна модифікація S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat під назвою S.T.A.L.K.E.R.: Call of Chernobyl. Це масштабне перероблення гри з переробленими картами, оновленою системою A-Life та численними змінами в геймплеї. З урахуванням великої кількості модів на серію S.T.A.L.K.E.R. цей вибір може здатися комусь дивним, але так вирішили користувачі ModDB. Раніше ця модифікація вже потрапляла до інших рейтингів ModDB.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 16.08.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: