Українська студія Frogwares працює над хорором під кодовою назвою Project Palianytsia

Відома українська студія Frogwares продовжує роботу попри війну. Автори The Sinking City та серії ігор про Шерлока Холмса днями отримали великий грант від Epic Games для релокації та підтримки співробітників. І вже офіційно оголошено про новий проєкт. Це хорор під кодовою назвою Project Palianytsia.

Назва обрана як символ опору російській агресії. Спочатку студія планувала займатися масштабнішим проєктом у відкритому світі, але змушена сконцентруватися на чомусь простішому в реалізації. Представлено чотири концепт-арти нової гри, яка поки що знаходиться на ранній стадії розробки.

Докладніший анонс відбудеться пізніше.

В офіційній заяві сказано: «Ми не сумніваємося, що Україна залишиться незалежною країною, незалежно від того, скільки російських сил нам протистоятиме. Але через війну нам доводиться пристосовуватися. І робота має продовжуватися. Тепер ми можемо офіційно повідомити, що працюємо над новою грою під кодовою назвою «Паляниця». Це жах та таємниця, які мають сподобатися шанувальникам The Sinking City та Sherlock Holmes».

Джерело:
Frogwares

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 20.05.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: