Crytek офіційно анонсувала шутер Crysis 4

Студія Crytek на своєму каналі YouTube випустила ролик-тизер з анонсом четвертої номерної частини шутера Crysis. Декількома годинами раніше підрозділ Crytek China поділився зображенням цього анонсу на ресурсі BiliBili.

Crysis 4

На цей час з офіційної інформації є лише сам факт існування Crysis 4. Якихось подробиць сюжету, режимів, дати виходу, платформ немає зовсім. Швидше за все, повноцінна презентація Crysis 4 відбудеться найближчим часом.

Crysis 4 стане шостим великим релізом у серії, якщо розглядати свіжі перевидання в одному пункті: Crysis (2007), Crysis Warhead (2008), Crysis 2 (2011), Crysis 3 (2013) й Crysis Remastered Trilogy (2020, 2).

Традиційно ігри серії Crysis, особливо перша частина, відрізнялися дуже високими системними вимогами на момент свого виходу. Наприклад, у 2007 році не було конфігурацій з однією дискретною відеокартою, здатних забезпечити плавний геймплей у Crysis на найвищих налаштуваннях графіки з використанням DirectX 10. Тому питання «Can it run Crysis?» напевно, знову стане актуальним.

Обговорити в форумі (коментарів: 44)

Всі новини за 26.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: