Арнольд Шварценеггер запрошує на новорічні свята до World of Tanks

Компанія Wargaming анонсувала плани на зимові свята у World of Tanks. Цього року головним героєм «Новорічного наступу 2022» стане безумовний кумир цільової аудиторії «танків», відомий актор, бодибілдер та політичний діяч Арнольд Шварценеггер! Що цікаво, минулого року «новорічний наступ» представляв ще один супергерой кінобойовиків 70-90-х Чак Норріс.

World of Tanks Арни Шварц

Розробники поки що тримають подробиці події в секреті. Зазвичай новорічні акції у World of Tanks починаються з середини грудня, але вже з учорашнього дня гравцям доступний так званий «Новорічний календар». Щодня у календарі міститься нова пропозиція преміумного магазину з технікою за золото (іноді унікальною), а також бойові завдання на досвід, резерви чи інші ресурси гри.

World of Tanks Арни Шварц

«Робота з командою Wargaming над цим спеціальним проєктом була чудовим досвідом. Тим більше мені відомо, скільки радості він принесе мільйонам гравців! — каже Арнольд. — З танками мене пов'язує давня історія: у мене є M-47 Patton, на якому я проходив службу в австрійській армії, коли мені було 18, тож мені знайоме захоплення, яке відчуваєш, керуючи цими сталевими звірами! Користувачі reddit роками запитували, коли ж чекати моєї появи у World of Tanks? Здається, їхня мрія збулася. Так що відклади святкове печиво та готуйся до Новорічного наступу разом зі мною!»

Джерело:
World of Tanks

Обговорити в форумі (коментарів: 49)

Всі новини за 02.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: