У вересні відбудеться конференція Intel Innovation 2023

Корпорація Intel анонсувала конференцію Innovation 2023. Вона пройде з 19 по 20 вересня в Сан-Хосе та, судячи з попередніх заходів, включатиме анонс низки нових продуктів процесорного гіганта. Нагадуємо, що в рамках Innovation 2022 відбулася презентація настільних чипів Core 13-го покоління (Raptor Lake-S), а також оголошено терміни виходу та вартість топової відеокарти Arc A770.

Intel

«Intel знаходиться на вістрі технологій і того, що відбувається у реальному світі. Ми маємо унікальні можливості для об'єднання галузі та занурення в апаратні та програмні технологічні рішення, які розширюють межі можливого та змінюють світ. Ми приносимо найкраще із галузі, майбутнє технологій та навіть Intel Developer Forum на Intel Innovation 2023», — йдеться в описі конференції.

Найімовірніше, на Intel Innovation 2023 чипмейкер розкриє свіжі подробиці про мобільні процесори Meteor Lake, настільні CPU Raptor Lake Refresh та нові моделі 3D-прискорювачів. Більш детальна інформація стане доступною ближче до початку конференції.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

CD Projekt RED готує масштабну презентацію Phantom Liberty

Польська компанія CD Projekt RED анонсувала серію презентацій, присвячених доповненню Phantom Liberty для Cyberpunk 2077.

Ці заходи відбудуться у восьми містах по всьому світі — Варшава, Кельн, Токіо, Пекін, Сеул, Париж, Сан-Паулу та Лондон. Очевидно, це буде щось масштабне, що дуже дивно для просування сюжетного DLC до гри.

Відомо, що у Phantom Liberty з'явиться новий район Найт-Сіті, а в ролі одного з персонажів виступить відомий актор Ідріс Ельба.

На тлі масштабної підготовки до показу Phantom Liberty можна припустити, що доповнення не надто поступається основній грі. За чутками Phantom Liberty вийде вже у серпні, а днями з'явиться нова інформація про нього на одному з численних ігрових шоу, які намічені на початок червня.

Обговорити в форумі (коментарів: 37)

ASUS запропонує міні-ПК ExpertCenter PN65 на базі Intel Meteor Lake

На другу половину цього року Intel запланувала реліз процесорів Core 14-го покоління (Meteor Lake). Деякі вендори вже представили зразки ноутбуків на їх базі під час виставки Computex 2023. Компанія ASUS тим часом розкрила підготовку міні-комп'ютера ExpertCenter PN65, в основу якого ляжуть 28-ватні CPU Meteor Lake. До речі, модель ExpertCenter PN64 побувала у нашій тестовій лабораторії.

ASUS ExpertCenter PN65

Зовні ASUS ExpertCenter PN65 мало відрізнятиметься від попередника. Міні-ПК підтримує встановлення двох модулів оперативної пам'яті SO-DIMM DDR5-5600, 2,5-дюймового накопичувача з інтерфейсом SATA 6 Гбіт/с та двох SSD типорозміру M.2 2280. За обробку графіки відповідає інтегроване у процесор відеоядро. На жаль, список доступних процесорів ASUS не розкриває.

ASUS ExpertCenter PN65

Оснащення ExpertCenter PN65 також включає 2,5-гігабітний мережевий інтерфейс та бездротовий модуль Wi-Fi 6E/Bluetooth 5.2. Габарити пристрою становлять 120×130×58 мм. Для живлення міні-комп'ютера використовується зовнішній адаптер.

Більше подробиць, включаючи ціну ExpertCenter PN65, компанія ASUS розкриє після офіційного анонсу процесорів Intel Meteor Lake.

Джерело:
Tom's Hardware

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Розробники продовжують покращувати продуктивність Hogwarts Legacy

Рольова гра Hogwarts Legacy про пригоди в школі магії Гоґвортс вийшла 10 лютого. Але розробники з Avalanche Software досі продовжують випускати оновлення та покращувати технічний стан гри.

Учора гра отримала черговий важливий апдейт. В оновленій версії оптимізовано загальне освітлення, використання пам'яті, покращено стрімінг текстур, усунено збої через витоки пам'яті, виправлено затінення біля підземель. Виправлено низку помилок, які могли призводити до збоїв. Усунуто рідкісні помилки з інтерфейсом та збереженнями у певних місцях. Внесено багато інших дрібних правок.

Гра стала головним хітом першого півріччя 2023 року. Hogwarts Legacy викликала небувалий інтерес з боку гравців і розійшлася тиражем понад 12 мільйонів копій лише за перші два тижні продажу. Спочатку гра була доступна на PC, PlayStation 5 та Xbox Series. Минулого місяця вийшла версія для старих консолей PlayStation 4 та Xbox One, а до кінця року автори планують випустити версію для Nintendo Switch.

В українському Steam стандартне видання Hogwarts Legacy можна придбати за 899 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 98)