Автори Desperados III анонсували гру Shadow Gambit: The Cursed Crew

Студія Mimimi Games, відома за іграми Shadow Tactics: Blades of the Shogun та Desperados III, анонсувала новий проєкт. Це стелс-стратегія Shadow Gambit: The Cursed Crew, присвячена піратам.

Дія гри відбувається в альтернативній реальності під час розквіту піратства на Темних Карибах, у світі магії та злісних інквізиторів. Гравцям належить зібрати свою команду проклятих піратів на живому кораблі-примарі, щоб поборотися з Інквізицією та здобути легендарні скарби.

Гру планують випустити у 2023 році. Shadow Gambit: The Cursed Crew вже має сторінку у Steam. Згідно з описом мінімальної конфігурації, для запуску гри знадобиться шестиядерний процесор і відеокарта не нижче GeForce GTX 970. Заявлено підтримку DirectX 11, але грі все одно потрібна операційна система Windows 10 або новіша.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

be quiet! представила блоки живлення Pure Power 12 M стандарту ATX 3.0 та два нових термоінтерфейси

Компанія be quiet! анонсувала надходження до продажу лінійки порівняно недорогих блоків живлення Pure Power 12 M. Вона представлена рішеннями номіналом від 550 до 1000 Вт. Усі вони відповідають стандарту ATX 3.0, мають модульну систему підключення кабелів та отримали сертифікат енергоефективності 80 Plus Gold.

be quiet!

З інших особливостей джерел живлення можна виділити дві лінії +12 В, наявність кабелів під відеокарти із роз'ємами як PCI-E Power, так й 12VHPWR, різноманітних систем захисту, а також 10-річну гарантію виробника. За активне охолодження «нутрощів» відповідає 120-мм вентилятор. У європейських магазинах БЖ Pure Power 12 M з'являться вже сьомого лютого за рекомендованою ціною від 95 до 170 євро в залежності від номіналу. На український ринок вони надійдуть через кілька тижнів після цього.

be quiet!

Крім того, разом із блоками живлення be quiet! представила два нові термоінтерфейси: термопасту DC2 та рідкий метал DC2 Pro. Для першої новинки заявлено теплопровідність 7,5 Вт/(мК), а для другої — 80 Вт/(мК). Термопаста поставляється у 3-грамових шприцах, розрахованих на дев'ять застосувань, а рідкого металу має вистачити на десять використань. Рекомендована ціна термоінтерфейсів становить €7,9 та €11,9 відповідно.

be quiet!be quiet!

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

Ентузіасти працюють над українською локалізацією Red Dead Redemption 2

Масштабна гра Red Dead Redemption 2 у майбутньому отримає неофіційну українську локалізацію. Невелика команда ентузіастів вирішила перекласти гру українською мовою і навіть виклала у відкритий доступ першу версію свого проєкту.

На цей час переведено 1% гри. Це стосується першого розділу «Колтер», меню, інтерфейсу, підказок та назв предметів із цього розділу. Але це вже дозволяє насолодитись початком гри з українським перекладом.

Для встановлення знадобляться програми Mod Activator та Lenny's Mod Loader, за допомогою яких можна імпортувати переклад в гру. Детальна інструкція описана на сторінці авторів в Github. Також там вказані дані авторів для зворотного зв'язку, якщо хочете вказати на помилку, підтримати фінансово чи допомогти з перекладом.

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

AMD дарує Star Wars Jedi: Survivor покупцям процесорів лінійки Ryzen 7000

Нещодавно компанія AMD запустила акцію для покупців окремих моделей Ryzen 5000, які могли отримати копію гри Company of Heroes 3. Тепер стартувала схожа акція для покупців нових процесорів лінійки Ryzen 7000. Вони можуть отримати в подарунок гру Star Wars Jedi: Survivor.

Нова гра буде оптимізована для процесорів AMD. Також відомо, що у ній буде підтримка технології масштабування FidelityFX Super Resolution 2.0. У продаж Star Wars Jedi: Survivor надійде 17 березня. Акція AMD вже стартувала та триватиме до 1 квітня, але подарункові купони можна активувати до 6 травня.

Акція діє для сімох моделей процесорів:

  • Ryzen 9 7950X;
  • Ryzen 9 7900X;
  • Ryzen 9 7900;
  • Ryzen 7 7700X;
  • Ryzen 7 7700;
  • Ryzen 5 7600X;
  • Ryzen 5 7600.

Потрібно зазначити, що отримати подарунковий купон можна при покупці через офіційних партнерів В Україні це інтернет-ритейлер Telemart. Більше деталей акції на сайті AMD.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Вийшов Exodus SDK для створення модів на базі Metro Exodus

Компанія A4 Games випустила офіційний інструментарій Exodus SDK для створення модифікацій до однойменної гри. Exodus SDK абсолютно безплатний, вам потрібна лише базова гра Metro Exodus або Metro Exodus Enhanced Edition на акаунті в Steam, GOG або Epic Games Store. Це багатофункціональний редактор із широкими можливостями, що дозволяє створювати самостійні проєкти. Головною умовою є некомерційне використання.

Exodus SDK включає редактор сцени, редактор моделей, інструменти для створення AI-map, інструменти для налаштування ландшафту, погоди та багато іншого. Редактор Visual Script дозволяє створювати ігрові сценарії з урахуванням візуально зрозумілої системи скриптів без написання коду.

Для встановлення Exodus SDK знадобляться додаткові 31 ГБ на диску, не враховуючи базову гру. Редактор працює лише під Windows 10 та використовує DirectX 12. Додаткова документація та навчальні матеріали доступні за цим посиланням.

Також студія A4 Games продовжує роботу над наступними проєктами, попри війну та труднощі, з якими зіткнулися київські співробітники. Команда хотіла б не просто занурити гравців у постапокаліптичний світ, а розповісти велику історію. Після війни автори переосмислили наступну гру серії Metro, намагаючись привнести до неї нові ідеї.

Джерело:
A4 Games

Обговорити в форумі (коментарів: 11)