В Epic Games Store дарують Death Stranding (оновлено)

Оновлення. Незабаром після початку акції Epic Games зупинила роздачу Death Stranding Director's Cut, замінивши «режисерську» версію гри на звичайне видання.

Продовжується святковий зимовий розпродаж в онлайн-магазині Epic Games Store. Також відбувається роздача безплатних ігор, пропозиція змінюється щодня. Нещодавно роздавали шутер Metro: Last Light Redux, тепер стартувала роздача гри Death Stranding Director's Cut. Це відома гра від Хідео Кодзими, для якої нещодавно анонсовано продовження. Зазначимо, що гравцям дарують «режисерську» версію Director's Cut, яка включає додаткові місії та новий внутрішньоігровий контент. Ця версія гри вийшла у 2021 році та продавалася за повною вартістю.

Гру можна отримати безплатно в Epic Games Store до 18:00 26 грудня.

Обговорити в форумі (коментарів: 130)

Відеокарта GeForce RTX 4070 Ti надійшла у продаж до офіційного анонсу

Офіційний реліз відеокарти GeForce RTX 4070 Ti відбудеться на початку січня. Втім, це не завадило закордонним рітейлерам виставити її на продаж раніше встановлених Nvidia термінів. Придбати новинку, наприклад, можна в одному із сербських магазинів. Модель Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Gaming була оцінена приблизно у 1400 доларів США.

GeForce RTX 4070 Ti

В той самий час рітейлер з Коста-Ріки похвалився, що вже отримав першу партію відеокарт GeForce RTX 4070 Ti. На опублікованій світлині зображені коробки з моделлю MSI GeForce RTX 4070 Ti Gaming X Trio. Її орієнтовну ціну магазин розкривати не став та почне приймати замовлення тільки після дозволу Nvidia.

GeForce RTX 4070 Ti

Нагадуємо, офіційна презентація GeForce RTX 4070 Ti пройде третього січня, а у продаж вона надійде через два дні після цього. Новинка є перейменованою GeForce RTX 4080 12GB, тому її характеристики вже давно не є таємницею: ядро Nvidia AD104 з 7680 ядрами CUDA та 12-гігабайтний буфер GDDR6X зі 192-розрядною шиною. Паспортний рівень TGP (Total Graphics Power) дорівнює 285 Вт.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 39)