be quiet! Pure Rock LP — процесорний кулер заввишки 45 мм

Компанія be quiet! анонсувала надходження у продаж низькопрофільної системи охолодження Pure Rock LP. Вона примітна висотою всього 45 мм та, згідно із заявами виробника, впорається з розсіюванням 100 Вт теплової потужності.

be quiet! Pure Rock LP

З особливостей Pure Rock LP вендор також відзначає радіатор із трьома 6-мм теплотрубками та тихий 92-мм вентилятор завтовшки 15 мм із зав'яленим рівнем шуму до 30,6 дБА. Загальні габарити виробу становлять 92 х 92 х 45 мм при масі 358 грамів. До переліку сумісних процесорних платформ увійшли Intel LGA115x/LGA1200, LGA1700, AMD AM4 та AM5.

be quiet! Pure Rock LP

Офіційні продажі CPU-кулера be quiet! Pure Rock LP стартують 13 грудня. У Європі новинку можна буде придбати за рекомендованою ціною 49,9 євро.

be quiet! Pure Rock LPbe quiet! Pure Rock LP

Джерело:
be quiet!

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Far Cry 6 отримає доповнення Lost Between Worlds

Компанія Ubisoft продовжує розвивати Far Cry 6. Днями гра отримає нове платне доповнення під назвою Lost Between Worlds.

За сюжетом героїня потрапляє у світ спотвореної реальності, де зіткнеться з новими ворогами та небезпеками. Візуальний дизайн Lost Between Worlds виглядає оригінально, але в плані геймплею навряд чи розробники зможуть чимось здивувати гравців. Доповнення надійде у продаж 6 грудня.

Також вийшло велике оновлення для основної гри. Воно додає режим «Нова гра+», в якому можна розпочати повторне проходження відразу з усією амуніцією та навичками. З'явиться новий рівень підвищеної складності Guerrilla Mode. Додано нові операції для одиночного та кооперативного проходження. Серед дрібних змін — швидка зміна спорядження та можливість брати деяких тварин у транспорт.

Також у гри з'явиться офіційна пробна версія Far Cry 6 Free Trial, яка обмежена у часі. Ця версія доступна в Ubisoft Connect, Epic Games та у сервісі Ubisoft+.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

ASUS, Artline та NAVI влаштували благодійний розіграш ігрового ПК

Український офіс ASUSTeK Computer разом із виробником комп'ютерів Artline та кіберспортивною командою NAVI запустили нову благодійну акцію. У рамках збору коштів на підтримку України вони розіграють монітор ROG Swift 360Hz PG259QN та потужний ігровий ПК з унікальним патріотичним дизайном.

Щоб стати учасником розіграшу, потрібно до четвертого грудня включно зробити пожертву у розмірі 250 грн на спеціальній сторінці. Всі зібрані гроші будуть передані на благодійність у рамках платформи UNITED24. «Що більше донатів, то більше шанс виграти ПК та монітор», — підкреслює ASUS. Сам розіграш пройде у форматі лотереї.

Особливості комп'ютера Artline Gaming U24 Edition:

  • відеокарта ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC Edition;
  • процесор AMD Ryzen 9 5900X;
  • материнська плата ASUS ROG Strix X570-I Gaming;
  • два модулі пам'яті Kingston Fury Beast RGB DDR4-3200 16GB.
Обговорити в форумі (коментарів: 21)

На підході лінійка міні-комп'ютерів Intel NUC 13 Pro

Сімейство комп'ютерів Intel NUC в найближчому майбутньому поповниться лінійкою компактних систем NUC 13 Pro на базі енергоефективних процесорів Core 13-го покоління (Raptor Lake-P). У цих неттопах чипмейкер має намір оновити не лише платформу, але й дизайн корпусу. У Мережі вже є фото одного з прототипів.

Intel NUC 13 Pro

У комп'ютерах Intel NUC 13 Pro процесорний гігант приділить увагу охолодженню «нутрощів». На корпусі пристрою з'явиться більше вентиляційних отворів, що має покращити температурний режим CPU. До речі, схожий сітчастий дизайн компанія Zotac використовує у своїх міні-ПК вже багато років. За живлення неттопа, як і раніше, відповідатиме зовнішній адаптер.

Intel NUC 13 Pro

Що стосується процесорів Intel Raptor Lake-P, то один із представників нового сімейства днями відзначився в базі даних тесту Geekbench. Модель Core i7-1370P оперує 14 ядрами/20 потоками, з чого можна зробити висновок про наявність шести високопродуктивних та восьми енергоефективних ядер. Обсяг L3-кешу дорівнює 24 МБ, а робочі частоти перебувають у діапазоні від 1,9 до 5,0 ГГц.

Intel NUC 13 Pro

Більше подробиць про нові чипи Intel Core 13-го покоління стане відомо під час січневої виставки CES 2023.

Джерело:
FanlessTech

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

BOE представила дисплей для ноутбуків із частотою 600 Гц

Китайська компанія BOE Technology Group, один із провідних виробників рідкокристалічних дисплеїв, представила свої нові продукти на міжнародній виставці WDIC (World Display Industry Conference). Серед них виявився дисплей для ноутбуків з рекордною частотою оновлення 600 Гц. Інші технічні параметри не озвучені. Відомо лише, що діагональ цього екрану 16 дюймів. Є нечіткий кадр із відеоролика, на якому видно наклейку з логотипом Nvidia RTX на ноутбуці. Dota 2 на екрані явно натякає на кіберспортивну спрямованість ноутбуків із такою швидкою матрицею.

На початку року BOE презентувала великі 27-дюймові ігрові панелі із частотою 500 Гц, які поки що не отримали втілення у реальних продуктах. Тому поява у продажу ноутбуків з 600-Гц матрицею теж може затриматися. Поки що рекордсменами на мобільному ринку залишаються ноутбуки Alienware x17 R2 з 17-дюймовим екраном Full HD і частотою 480 Гц.

Джерело:
Videocardz.com

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

G.Skill пропонує комплект пам'яті Trident Z5 RGB DDR5-8000 із затримками CL38

Лінійка оперативної пам'яті Trident Z5 RGB від компанії G.Skill офіційно поповнилася 32-гігабайтним (2x 16 Гбайт) комплектом DDR5-8000. Це найбільш високошвидкісний набір Double Data Rate 5 в асортименті тайванського вендора. Придбати новинку можна з цього місяця.

G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-8000

Для комплекту пам'яті Trident Z5 RGB DDR5-8000 характерна формула затримок 38-48-84-128 та штатна напруга 1,45 В. Також відзначається підтримка оверклокерських профілів XMP 3.0 й довічна гарантія. В першу чергу новинка розрахована на власників оновленої платформи Intel LGA1700 та чипів Core 13-го покоління. Нижче наведені результати випробувань на платі ASUS ROG Maximus Z790 Apex.

G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-8000

Рекомендована ціна 32-гігабайтного набору G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-8000 (F5-8000J3848H16GX2-TZ5RK) оголошена не була. Однак, наприклад, інтернет-магазин ProShop.de оцінив новинку в 600 євро.

Джерело:
G.Skill

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Gigabyte готує до релізу плату B760 Aorus Elite AX з підтримкою пам'яті DDR4

На початок січня Intel запланувала розширення асортименту процесорів Core 13-го покоління. Саме тоді відбудеться реліз моделей із заблокованим множником та флагманського Core i9-13900KS, який працює на частоті до 6,0 ГГц «з коробки». Разом із ними у продаж надійдуть материнські плати на чипсеті Intel B760. Про одну з таких новинок розповів китайський веб-ресурс MyDrivers.

Gigabyte B760 Aorus Elite AX DDR4

Системна плата Gigabyte B760 Aorus Elite AX DDR4, як легко зрозуміти з назви, підтримує установку модулів оперативної пам'яті DDR4. На думку закордонних колег, підтримка старої ОЗУ допоможе оновленій платформі Intel LGA1700 ефективніше конкурувати з AMD AM5. Остання працює тільки з пам'яттю DDR5, яка все ще залишається порівняно дорогою.

Gigabyte B760 Aorus Elite AX DDR4

Характеристики набору логіки Intel B760, на жаль, поки що залишаються невідомими. Очікується, що він запропонує менше інтерфейсів, ніж флагманський Z790, а також урізані можливості оверклокінгу, однак власники плат LGA1700/B760 зможуть розігнати оперативну пам'ять. Офіційна презентація нових процесорів Core 13-го покоління та материнських плат Intel B760 відбудеться на виставці CES 2023.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)