ASUS вивела на український ринок серію продуктів ROG у стилі аніме Evangelion

Київський офіс ASUSTeK Computer оголосив про надходження на український ринок лінійки продуктів Republic of Gamers, присвячених культовому аніме Evangelion. Вона включає материнську плату ROG Maximus, відеокарти ROG Strix GeForce RTX, систему охолодження ROG Ryujin II 360 AIO та інші новинки ASUS ROG.

ASUS ROG

Само собою, ключовою особливістю згаданих вище продуктів є унікальна схема оформлення. Як розповідає ASUS, це дозволить зібрати ігровий комп'ютер із компонентами у колірній стилістиці флагманського меха EVA-01 та командного центру NERV. За технічними характеристиками новинки не відрізняються від раніше випущених аналогів.

ASUS ROG

В Україні вже можна придбати відеокарти ROG Strix GeForce RTX 3080/3090 EVA Edition, роутер ROG Rapture GT-AX6000 EVA Edition та контейнер для твердотілого накопичувача ROG Strix Arion EVA Edition.

ASUS ROG

Незабаром до них приєднаються материнська плата ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition, система рідинного охолодження ROG Ryujin II 360 ARGB EVA Edition, корпус ROG Strix Helios EVA Edition та блок живлення ROG Thor 1000W Platinum II EVA Edition.

ASUS ROG

Обговорити в форумі (коментарів: 57)

На підході лінійка NVMe-накопичувачів Samsung 990 PRO з підтримкою PCI Express 5.0

Samsung почала активно готуватися до релізу наступного покоління споживчих NVMe-накопичувачів. Південнокорейське агентство RRA (National Radio Research Agency) вже сертифікувало пристрої з ідентифікаторами MZ-V9P1T0 та MZ-V9P2T0. Під цим маркуванням, як стверджують закордонні колеги, ховаються 1- та 2-терабайтні варіанти Samsung 990 PRO.

Samsung SSD

Детальні характеристики NVMe-накопичувачів Samsung 990 PRO залишаються невідомими. Очікується, що новинки запропонують підтримку високошвидкісного інтерфейсу PCI-E 5.0 x4, внаслідок чого вони мають завоювати популярність у власників платформ Intel LGA1700 та AMD AM5. В основу SSD 990 PRO ляжуть мікросхеми 3D NAND та контролер власної розробки Samsung. До речі, накопичувачі з PCI Express 5.0 для серверного ринку корейці почали постачати ще минулого року.

Samsung SSD

Справедливо відзначити, що й інші компанії не сидять склавши руки. Phison, Kioxia та Silicon Motion розробили власні SSD-контролери з інтерфейсом PCI Express 5.0. Зокрема, Phison Electronics навесні продемонструвала прямого конкурента Samsung 990 PRO на платформі PS5026-E26.

Джерело:
Overclock3D

Обговорити в форумі (коментарів: 41)

MSI MEG X670E Godlike: специфікації однієї з топових плат для процесорів AMD Zen 4

Веб-ресурс WCCFTech опублікував нові подробиці про флагманську системну плату MSI для процесорів AMD Ryzen 7000 (Raphael) — MEG X670E Godlike. Вона буде претендувати на звання найбільш «нафаршированої» плати з роз'ємом AM5.

AMD AM5

MSI MEG X670E Godlike має розміри 305 x 288 мм, що відповідає форм-фактору E-ATX. До її головних особливостей можна віднести (24+2+1)-фазну систему живлення процесорного гнізда, чотири роз'єми модулі оперативної пам'яті DDR5 та три слоти розширення PCI Express 5.0, що функціонують за схемою x16/x0/x4 або x8/x8/x4.

MEG X670E Godlike

Є 10-гігабітний мережевий інтерфейс на контролері Aquantia AQC113, бездротовий модуль Wi-Fi 6E та чотири роз'єми M.2 для NVMe SSD: трьох з інтерфейсом PCI-E 4.0 x4 та одного з PCI-E 5.0 x4. Для підключення накопичувачів також передбачено вісім портів SATA 6 Гбіт/с. Звукова підсистема виконана на аудіокодеку Realtek ALC4082.

MEG X670E GodlikeMEG X670E Godlike

Додамо, що офіційна презентація вищеописаної новинки не забариться. Цієї п'ятниці, п'ятого серпня, відбудеться захід AMD Meet The Experts, темою якого стануть флагманські плати AM5/X670(E) від ASRock, ASUS, Biostar, Gigabyte та MSI.

Джерела:
WCCFTech
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 32)