Старші відеокарти Intel Arc A-серії вийдуть до кінця поточного кварталу

Ще взимку Intel оголосила, що відеокарти Arc A-серії надійдуть у продаж у другому кварталі цього року. Формально Intel не порушила обіцянку та все ж таки випустила модель початкового рівня Arc A380, щоправда, як тимчасовий ексклюзив для китайського ринку. Зрозуміло, в Мережі вже з'явилися чутки про можливе скасування релізу старших відеокарт. Однак говорити про це передчасно, до того ж надійніші джерела з'ясували орієнтовні терміни виходу топових 3D-прискорювачів.

Arc A750/A770 Limited Edition

Як повідомляє німецький журналіст Ігор Валлоссек (Igor Wallossek), старші відеокарти Intel Arc A-серії по черзі дебютують у період із 5 серпня по 29 вересня, тобто протягом третього кварталу. Чипмейкер не проводитиме масштабної презентації, обмежившись формальним анонсом кожної моделі. Все це супроводжуватиметься публікацією оглядів від обраних «залізних» видань.

Arc A750/A770 Limited Edition

Нагадаємо, що Intel вже почала відвантажувати прес-семпли відеокарт Arc A-серії, наприклад моделі Arc A750/A770 Limited Edition раніше надійшли в редакції Gamer Nexus та Linus Tech Tips. В цей час закордонні колеги обмежені договором про нерозголошення (NDA), тому розгорнута інформація про продуктивність та інші особливості відеокарт Intel стане доступною після їх офіційного релізу.

Arc A750/A770 Limited Edition

Джерела:
Igor's Lab
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 26)