AMD незабаром випустить свій аналог інструменту Nvidia RTX Voice

Найближчим часом компанія AMD представить свою відповідь на інструмент Nvidia RTX Voice, який використовується для інтелектуального шумозниження. Нова функція отримала нехитру назву AMD Noise Suppression та дебютує у свіжому оновленні графічного драйвера Radeon Adrenalin.

AMD Noise Suppression

Судячи з тизера, який був передчасно опублікований на YouTube-каналі AMD, основою функції Noise Suppression є алгоритми штучного інтелекту. Активувати її можна буде на вкладці «Звук та Відео» у додатку AMD Software. Заявлено підтримку різних програм та відеоігор, щоправда, системні вимоги поки що залишаються невідомими.

AMD Noise SuppressionAMD Noise Suppression

Нагадаємо, що інструмент Nvidia RTX Voice вийшов понад два роки тому. Спочатку він офіційно підтримувався лише відеокартами GeForce RTX, але торік Nvidia наділила його сумісністю зі старими картами GeForce GTX, аж до лінійки GeForce GTX 600 на архітектурі Kepler.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Kingston випускає модулі FURY Renegade DDR5-6000 та DDR5-6400 з низькими затримками

Kingston Technology анонсувала надходження на український ринок модулів оперативної пам'яті FURY Renegade DDR5-6000 та DDR5-6400. Вони будуть запропоновані у версіях зі світлодіодним підсвічуванням і без нього, при цьому характерною рисою всіх новинок є затримки CL32.

FURY Renegade DDR5

Модулі FURY Renegade DDR5-6000 та DDR5-6400 мають об'єм 16 Гбайт й будуть доступні як окремі планки, так і у складі 32-гігабайтних комплектів. Новинки оснащуються алюмінієвими радіаторами, підтримують оверклокерські профілі Intel XMP 3.0 та супроводжуються довічною гарантією виробника. Версії з RGB-підсвічуванням підтримують 16 різних світлових ефектів.

FURY Renegade DDR5

В українські магазини вищезазначені модулі та набори Kingston FURY Renegade DDR5 надійдуть орієнтовно 10 серпня. Рекомендовані ціни будуть оголошені ближче до релізу.

Обговорити в форумі (коментарів: 32)