Вийшов трейлер гри RoboCop Rogue City

Компанія Nacon та студія Teyon представили трейлер із демонстрацією ігрового процесу RoboCop Rogue City. Проєкт створюється авторами екшену Terminator: Resistance, який був тепло прийнятий фанатами. Гра дозволить відчути себе у ролі відомого кіноперсонажу, який захищає правопорядок на вулицях кримінального Детройта.

Автори суворо дотримуються атмосфери оригінального кінофільму. У відео показують класичний образ головного героя у виконанні Пітера Веллера. Сам актор залучений до озвучення головного персонажа.

Гра вийде у червні 2023 року. У RoboCop Rogue City вже є сторінка в Steam.

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

В Epic Games Store дарують Killing Floor 2 та Ancient Enemy

Стартувала нова роздача від магазину Epic Games Store. На цьому тижні ви можете безкоштовно отримати дві гри — Killing Floor 2 та Ancient Enemy. Кооперативний шутер Killing Floor 2 пропонує спільно відстрілювати натовп мутантів. Грається бадьоро і весело, хоча ігровий процес повільніший за Left 4 Dead або World War Z. Гра вийшла у 2016 році, але досі отримує новий контент та нові рівні. Ancient Enemy — рольова інді-гра з картковою механікою.

Роздача триватиме до 18.00 14 липня.

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Особливості мобільних чипів Intel Meteor Lake: три види ядер, підтримка PCI-E 5.0 та LPDDR5X

Давно не секрет, що на наступний рік Intel запланувала вихід процесорів Core 14-го покоління (Meteor Lake). Для них характерне багаточипове компонування, нові архітектури x86-ядер та графічного блоку, а також передові техпроцеси. У випадку мобільних процесорів готується реліз трьох сімейств: Meteor Lake-H, Meteor Lake-P та Meteor Lake-U.

Intel Meteor Lake

Головні особливості ноутбучних CPU Core 14-го покоління розкриваються на слайдах, опублікованих порталом Igor's Lab. Згідно з наданою інформацією, в чипах Meteor Lake буде використовуватися відразу три види x86-ядер. На додаток до високопродуктивних (P-Core) та енергоефективних (E-Core) ядер Intel застосує окремі ядра з низьким енергоспоживанням (LP E-Core). Припускається, що два ядра LP E-Core находяться у кристалі із системною логікою.

Intel Meteor Lake

Графічний модуль Intel Xe-LPG налічує до 128 виконавчих блоків (Execution Units) та базується на архітектурі Xe-HPG другого покоління, тобто близький до 3D-прискорювачів Arc Battlemage. З іншого можна відзначити наявність восьми ліній PCI-E 5.0 для дискретної графіки та підтримку оперативної пам'яті LPDDR5(X)-7467. Офіційний дебют мобільних процесорів Intel Meteor Lake намічено на другу половину 2023-го.

Intel Meteor Lake

Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Оголошено точну дату виходу God of War Ragnarök

Sony Interactive Entertainment та Santa Monica Studio напередодні оголосили дату релізу пригодницького екшену God of War Ragnarök. Вихід багатоочікуваного проєкту заплановано на дев'яте листопада цього року, а список підтримуємих платформ включає консолі PlayStation 4 та 5. Оформити попереднє замовлення можна буде з 15 липня.

God of War Ragnarök

Крім того, був опублікований невеликий кінематографічний трейлер God of War Ragnarök. Наприкінці ролика головні герої стикаються з гігантським вовком Фенріром, який у скандинавській міфології є одним із трьох дітей Локі та Анґрбоди. До речі, іншим іграм серії God of War у нас присвячений окремий матеріал.

God of War Ragnarök продовжує історію, розказану у перезапуску God of War. Його реліз відбувся у 2018 році на консолі PlayStation 4, а минулої зими проєкт став доступним і на персональних комп'ютерах. Цілком можливо, що й God of War Ragnarök зрештою теж вийде на ПК.

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Моддери додали AMD FSR 2.0 у Metro Exodus, Marvel's Guardians of the Galaxy, Red Dead Redemption 2 та інші ігри

Відкриття вихідного коду технології AMD FidelityFX Super Resolution 2.0 сприяло тому, що спільнота моддерів тепер активно впроваджує цей метод масштабування в ігри, які спочатку підтримують лише NVIDIA DLSS.

Нещодавно вийшли модифікації з FSR для Cyberpunk 2077 та Dying Light 2. Тепер технологію вдалося інтегрувати в Red Dead Redemption 2 та інші ігри.

Серед «новинок» шутер Metro Exodus: Enhanced Edition. Гру вже можна запустити з FSR 2.0. Працює не ідеально, є ореоли навколо контурів об'єктів, зате в 4K можна досягти прискорення до 50%. Докладніше на Reddit.

Приклад роботи AMD FSR 2.0 у Metro Exodus: Enhanced Edition представлений у відеоролику.

Також товариство рапортує про працездатність AMD FSR 2.0 в одній із найкрасивіших ігор минулого року Marvel's Guardians of the Galaxy (Reddit). Запустили це масштабування і в Death Stranding, але тут сталося серйозне змащування картинки в роздільній здатності 1080p при виборі продуктивних режимів FSR. Загалом перелік перевірених ігор вже досить великий, але в деяких випадках помітні невеликі артефакти та проблеми. Якщо потрібно досягти високої швидкодії без апаратної підтримки DLSS, на такий компроміс можна піти.

Повний список ігор, де вдалося запустити AMD FSR 2.0:

  • Cyberpunk 2077;
  • Dying Light 24
  • Red Dead Redemption 2;
  • Metro Exodus: Enhanced Edition;
  • Marvel's Guardians of the Galaxy;
  • Death Stranding;
  • Horizon Zero Dawn;
  • Control.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 29)