NVIDIA офіційно представила GeForce GTX 1630

Перші чутки про випуск нової ультрабюджетної відеокарти GeForce GTX 1630 з'явилися ще навесні. Але тільки зараз NVIDIA офіційно запускає у продаж даний продукт. Відеокарта є урізаною версією GeForce GTX 1650, якій ми нещодавно присвятили великий огляд.

В основі GeForce GTX 1630 урізаний графічний процесор TU117 з 512 потоковими процесорами при 32 текстурних блоках та 16 ROP. Графічний процесор працює при Boost Clock 1785 МГц. Шина пам'яті урізана до 64 біт. У GeForce GTX 1650 активні 896 потокових процесорів при шині 128 біт. Обидві відеокарти оснащуються 4 ГБ пам'яті GDDR6 12 Гбіт/с.

З урахуванням таких характеристик має бути серйозний розрив між GeForce GTX 1630 та GeForce GTX 1650. На тлі суттєвої переваги старшої моделі над GeForce GTX 1050 Ti можна сподіватися, що GeForce GTX 1630 повноцінно замінить GeForce GTX 1050.

Вартість відеокарти очікується на рівні ціні 1000-1100 юанів, що еквівалентно 150 доларам США. Таку ціну важко назвати низькою, але це реалії сучасного ринку. Разом із новою відеокартою випущено відеодрайвер NVIDIA GeForce Game Ready 516.59 WHQL.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 52)

З'явились зображення ASUS ROG Phone 6

Компанія ASUS незабаром представить ігровий смартфон ROG Phone 6. Офіційний реліз заплановано на 6 липня, але зображення цього пристрою вже з'явились у Мережі.

ASUS ROG Phone 6 вирізняється унікальним дизайном. На ілюстраціях представлено модель у білому кольорі, але буде кілька кольорів корпусу. У смартфона три камери, основна має роздільну здатність 64 мегапікселі.

Як підставка використовується додатковий кулер AeroActive Cooler 6, який допоможе охолодити смартфон при тривалих ігрових сесіях. Корпус має захист від бризок IPX4.

Також представлено зображення ASUS ROG Phone 6 у чохлі Devilcase Guardian Lite Plus.

Згідно з попередніми даними, телефон отримає AMOLED-дисплей 6,78 дюйма з частотою оновлення 165 Гц. Використовуватиметься потужний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, обсяг оперативної пам'яті LPDDR5 сягне 18 ГБ. Пристрій оснащується акумулятором на 5850 мА∙год і дротовою зарядкою потужністю 65 Вт.

Джерело:
91mobiles

Обговорити в форумі (коментарів: 32)

Продано п'ять мільйонів копій Kingdom Come: Deliverance

Компанія Warhorse Studios оголосила про важливе досягнення Kingdom Come: Deliverance. Продано вже п'ять мільйонів копій гри. Для нішевої RPG з акцентом на історичну вірогідність це дуже гарний результат.

Гра розповідає про життєвий шлях сина коваля, сім'я якого гине під час набігу загарбників. Проєкт виділяється історичною автентичністю та ретельно відтвореною атмосферою Богемії епохи пізнього середньовіччя за повної відсутності магії та фентезі-елементів. У грі реалізовано реалістичний складний бій та унікальна рольова система. Kingdom Come: Deliverance вийшла у 2018 році. Завдяки рушію CryEngine гра й досі чудово виглядає та вражає реалістичними краєвидами. Зараз Kingdom Come: Deliverance можна купити на великому літньому розпродажі в Steam лише за 113 грн, повне видання з доповненнями обійдеться в 143 грн.

На честь досягнення рубежу в п'ять мільйонів автори запускають спеціальний розіграш п'яти унікальних статуеток із протагоністом гри Генрі. Для цього потрібно розповісти якусь унікальну історію, пов'язану з Kingdom Come: Deliverance, у Facebook, Twitter або Steam.

Обговорити в форумі (коментарів: 25)