MSI підготувала ігровий десктоп з відеокартою Intel Arc A380

Партнери Intel почали активно готуватись до релізу відеокарт Arc Alchemist. Зокрема, компанія MSI незабаром запустить попередні замовлення на ігровий десктоп із графікою Arc A380. Новинка була помічена на китайському майданчику JD.com.

Видеокарта Intel

У специфікації десктопу MSI підтвердила, що графічна карта Intel Arc A380 оснащується 6-гігабайтним відеобуфером. Це також свідчить про наявність 96-розрядної шини пам'яті. Найближчі аналоги для ноутбуків (Arc A350M та A370M) задовольняються 64-бітним інтерфейсом та буфером GDDR6 об'ємом 4 ГБ.

MSI Arc A380

Швидкодії Intel Arc A380, якщо вірити опису, буде достатньо для гри в кіберспортивні проєкти з комфортною частотою кадрів. Наприклад, в Overwatch можна розраховувати на 100 к/с при роздільній здатності 1080p. Ігрові десктопи MSI запропонує у версіях із процесорами від Core i3-12100F до Core i7-12700KF. Про ціну, на жаль, інформації поки що не надходило.

MSI Arc A380MSI Arc A380

Нагадаємо, що перші ігрові відеокарти Arc A-серії Intel планує випустити до кінця цього кварталу як тимчасовий ексклюзив для ринку Китаю. У липні-вересні вони з'являться в інших країнах. З попередніми характеристиками новинок можна ознайомитись у таблиці.

Intel Arc

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Готуємось до апгрейду! Стартувала відкрита бета PC Building Simulator 2

Тяжка економічна ситуація не сприяє витратам на комп'ютерне «залізо», і багато хто відклав апгрейд своїх ПК на невідомий термін. Виправити це можна буде за допомогою гри PC Building Simulator 2. Розробники із Spiral House Ltd нагадали про проєкт, представивши нові кадри на Epic Games Showcase.

Це продовження легендарної гри, яка дозволяє зібрати комп'ютер мрії з топових комплектуючих, підбираючи компоненти на свій смак. У грі можна відчути весь спектр емоцій від моменту покупки до встановлення кастомного охолодження та збирання свого ПК. І для повноти відчуттів все це можна протестувати у віртуальних тестах 3DMark та Cinebench.

Долучитися до гри можна вже зараз. Доступна відкрита бета, яка дозволяє пройти 5 перших рівнів кар'єри, що включають до 30 годин ігрового часу. Повна версія PC Building Simulator 2 вийде пізніше цього року.

Гра доступна лише у сервісі Epic Games Store.

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Оголошено нові ігри з підтримкою AMD FSR 2.0, серед них Hitman 3 та The Callisto Protocol

Нещодавно AMD представила оновлену версію технології FidelityFX Super Resolution. У новій версії AMD FSR 2.0 трохи переглянуто робочі режими та покращено якість картинки.

Технологія дебютувала в Deathloop, пізніше з'явилася в God of War, а тепер FSR 2.0 додали до Farming Simulator 22. Завдяки технології користувачі Radeon RX 6950 XT можуть отримати до 80 кадрів у God of War при роздільній здатності 4K в якісному режимі FSR. Продуктивні профілі FSR дозволяють комфортно грати у 4K вже на Radeon RX 6750 XT.

Гра Farming Simulator 22 не відрізняється високими вимогами, але і тут AMD FSR 2.0 знайде застосування, дозволяючи досягти комфортної продуктивності в 4K навіть на відеокарті Radeon RX 6650 XT.

Список ігор із підтримкою нової технології незабаром розшириться. Крім трьох згаданих проєктів, ще 16 ігор отримають підтримку AMD FSR 2.0. Серед них Hitman 3 — у гру нещодавно додали трасування, і масштабування просто необхідне для досягнення прийнятної частоти кадрів. Також технологія буде інтегрована в хорор The Callisto Protocol, який виходить у грудні цього року. Повний список ігор наведено нижче:

  • Abyss World
  • Asterigos
  • Delysium
  • EVE Online
  • Forspoken
  • Grounded
  • Hitman 3
  • Microsoft Flight Simulator
  • NiShuiHan
  • Overprime
  • Perfect World Remake
  • Rescue Party: Live!
  • Super People
  • Swordsman Remake
  • The Callisto Protocol
  • Unknown 9: Awakening

При цьому продовжують виходити ігри із підтримкою старої версії масштабування AMD FSR 1.0. У тому числі Arma Reforger, Assassin's Creed Valhalla, Dolmen, Hitman 3, iRacing, Project Xandata, Raji: An Ancient Epic Enhanced Edition, Sniper Elite 5, The Elder Scrolls Online.

Джерело:
AMD

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Netflix готує аніме за мотивами Dragon Age

Анонсовано аніме-серіал Dragon Age: Absolution, який вийде на стрімінговому сервісі Netflix. Проєкт створюється разом із BioWare, авторами легендарної серії рольових ігор Dragon Age.

Dragon Age: Absolution відбуваються у фентезійному світі Тевінтер. Серіал розповість про протистояння знайомих фракцій та рас із новими персонажами.

Показ серіалу стартує у грудні 2022 року.

На днях був представлений тизер-трейлер аніме Cyberpunk: Edgerunners. Також Netflix цього року порадує продовженням мультиплікаційного серіалу Cuphead, новим сезоном DOTA: Кров дракона та новим серіалом за мотивами Castlevania під назвою Castlevania: Nocturne.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)