The Callisto Protocol вийде 2 грудня

У межах заходу Sony State of Play було представлено новий трейлер хорору The Callisto Protocol. Гра створюється Гленом Скофілдом, автором Dead Space. Нещодавно ми публікували коротке резюме за підсумками великого матеріалу у журналі Game Informer, де розкрито деякі особливості проєкту.

Головний герой намагається вижити у космічній в'язниці, наповненій моторошними монстрами-біофагами.

Розробники планували випустити гру цього року. Наразі озвучено точну дату — 2 грудня.

The Callisto Protocol вийде на PC та консолях останніх поколінь — PS5, PS4, Xbox Series та Xbox One.

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Sapphire опублікувала специфікації двох відеокарт Radeon 6700

Sapphire Technology стала першим AIB-партнером AMD, який анонсував відеокарти класу Radeon 6700. На офіційному сайті вендора можна ознайомитися з характеристиками моделей Radeon 6700 та Radeon 6700 Pulse.

Sapphire Radeon 6700

В основі Radeon 6700 лежить урізаний графічний процесор AMD Navi 22. Він оперує 36 модулями Compute Units (2304 потокових процесори), 80 мегабайтами Infinity Cache та 160-розрядним інтерфейсом пам'яті, через який GPU взаємодіє з десятьма гігабайтами GDDR6.

Аналогічні характеристики має мобільний відеоадаптер Radeon RX 6700M та прискорювач для майнінгу Sapphire GPRO X080. Не виключено, що до випуску карток Radeon 6700 компанію підштовхнуло завершення майнінг-буму.

Sapphire Radeon 6700

Для відеокарт Radeon 6700 у виконанні Sapphire характерна частотна формула 2230/2495 МГц (Game/Boost Clock), відеопам'ять зі швидкістю 16 Гбіт/с та штатний рівень TDP 220 Вт. На торці розпаяно 8-контактний роз'єм додаткового живлення, а для виведення картинки можна скористатися інтерфейсами HDMI та DisplayPort (x3).

Sapphire Radeon 6700

Рекомендована ціна відеокарт Sapphire Radeon 6700 оголошена не була. За даними вебресурсу Cowcotland, в Європі їх можна буде придбати за 569 євро.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Marvel's Spider-Man Remastered вийде на PC

У рамках заходу State of Play компанія Sony зробила сюрприз для комп'ютерних гравців. Офіційно оголошено про вихід ремастера гри Spider-Man для платформи PC. Це один із найуспішніших ексклюзивів Sony, а ремастер став першою грою з трасуванням променів на PlayStation 5.

До складу Marvel's Spider-Man Remastered увійдуть доповнення The City That Never Sleeps з історією про жінку-кішку та додатковими випробуваннями. Гра вийде 12 серпня.

Пізніше восени на PC вийде гра Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

На цьому сюрпризи від Sony не закінчуються. На форумі Reddit спливли скріншоти комп'ютерної версії Returnal, що підтверджує нещодавні чутки про віхід гри на PC. Також представлені скріншоти Sackboy: A Big Adventure — ця гра має вийти невдовзі після Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Обговорити в форумі (коментарів: 30)

Capcom офіційно анонсувала рімейк Resident Evil 4

Capcom досягла чималих успіхів з рімейками хорорів Resident Evil, тому не дивно, що фанати передчували реліз оновленої версії Resident Evil 4. Чекати залишилося недовго. На заході State of Play японський видавець офіційно анонсував рімейк Resident Evil 4, а також оголосив його дату виходу — 24 березня 2023 року.

Resident Evil 4

Разом з анонсом було опубліковано перший трейлер. Розробники обіцяють зберегти в рімейку атмосферу оригінального Resident Evil 4, але разом з цим осучаснити ігровий процес та графіку, а також додати переосмислену та глибшу сюжетну лінію. Проєкт створюється на базі рушія RE Engine й буде доступний на персональних комп'ютерах, консолях Xbox Series X/S та PlayStation 5.

Крім того, Capcom опублікувала трейлер версії Resident Evil Village для гарнітури віртуальної реальності PlayStation VR2. Дату виходу японці при цьому не розкривали. Про характеристики PlayStation VR2 ми розповідали в окремих матеріалах.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Чутки про вихід Call of Duty: Modern Warfare 2 у Steam підтверджуються

Після анонсу Call of Duty: Modern Warfare 2 з'явилися чутки про можливе повернення серії Call of Duty до сервісу Steam. Ці припущення отримали непряме підтвердження.

Сьогодні опубліковано новий тизер-трейлер Modern Warfare 2, посилання на який з'явилося і в офіційному твіттері Steam. Це можна вважати натяком на повернення до сервісу Valve. Але жодних офіційних заяв поки що не було. Останні ігри серії Call of Duty виходили лише у сервісі Battle.net від Blizzard Entertainment.

Прем’єра геймплейного трейлера відбудеться 8 червня. Реліз гри заплановано на 28 жовтня цього року.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)