Destroy All Humans! 2 — Reprobed вийде 30 серпня

Компанія THQ Nordic представила новий трейлер ремейку Destroy All Humans! 2 та озвучила дату виходу гри. Нова версія гри з підзаголовком Reprobed надійде у продаж 30 серпня цього року. Вона буде доступна на PC, включаючи Steam, та на сучасних консолях PlayStation 5 і Xbox Series.

Це кумедний екшен, у якому інопланетянин Крипто продовжить завоювання Землі. Серія висміює штампи про інопланетян і є певною сатирою у ретро-стилістиці 60-х років XX століття. Якщо у першій грі герой протистояв землянам лише на території США, тепер географія його пригод розширена — будуть місії в Англії, Японії та СРСР. Також у героя з'явиться приваблива напарниця Наташа.

Трейлер радує симпатичною мальовничою картинкою. Гра створюється на рушії Unreal Engine 4.

Грати можна одному або в кооперативному режимі, підтримується Split Screen. За попереднє замовлення покупці отримають мультиплеєрне доповнення Destroy All Humans! — Clone Carnage. У DLC буде кілька мережевих режимів для чотирьох гравців. Destroy All Humans! — Clone Carnage також буде доступне як самостійна гра.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Розкрито характеристики гібридних чипів AMD Mendocino для недорогих ноутбуків

Минулого тижня відбувся анонс гібридних процесорів AMD Mendocino, розрахованих на використання в ноутбуках мейнстрім-рівня. Їхній реліз намічений на четвертий квартал, тому компанія не вважала за потрібне оголошувати детальні характеристики. Виправити це вирішили китайські ентузіасти, які виклали у вільний доступ таблицю з ключовими параметрами нових APU.

У гібридних чипах AMD Mendocino використовується 4-ядерний блок Zen 2 з урізаним до 4 Мбайт кешем третього рівня. Така конфігурація знайома, наприклад, по мобільних процесорах Ryzen 4000 та десктопних Ryzen 4000G покоління Renoir.

Інтегрований контролер пам'яті хоч і підтримує до 32 Гбайт LPDDR5, але разом із цим містить лише два 32-розрядні канали. Для порівняння, у гібридних чипів Ryzen 6000 (Rembrandt) їх вдвічі більше, а отже і пропускна здатність оперативної пам'яті вдвічі вища.

131235

Графічний модуль побудований на архітектурі RDNA 2-го покоління, але для економії AMD урізала число Compute Units до двох штук. Іншими словами, пограти на AMD Mendocino можна буде лише в найневибагливіші проєкти. До переваг iGPU слід віднести відеодекодер VCN 3.0 з підтримкою AV1 та VP9.

Зустріти гібридні процесори AMD Mendocino можна буде у ноутбуках із рекомендованою ціною від 399 до 699 доларів.

Джерело:
Chiphell

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Nvidia перенесла реліз відеокарти GeForce GTX 1630 на середину червня

Nvidia та AMD потроху готуються до виходу наступного покоління 3D-прискорювачів. Але перед тим, як явити світові нові ігрові відеокарти, обидва чипмейкери планують доповнити асортимент графічних адаптерів початкового рівня. На найближче майбутнє AMD запланувала реліз моделі Radeon RX 6300, а Nvidia запропонує карту GeForce GTX 1630.

GeForce GTX 1650
GeForce GTX 1650

Як повідомляє веб-ресурс VideoCardz, «зелений» чипмейкер вирішив почекати з випуском GeForce GTX 1630, про що були повідомлені його AIB-партнери. Спочатку планувалося, що новинка надійде в магазини вже сьогодні, але тепер як дата релізу вказується 15 червня. Відправлення прес-семплів GeForce GTX 1630, судячи з усього, не планується, через що «залізним» виданням потрібно буде роздобути зразок для огляду через власні канали.

GeForce GTX 1630

В основі GeForce GTX 1630 лежить 12-нм графічний процесор Nvidia TU117-150. Відеокарта оперує 512 ядрами CUDA на архітектурі Turing, 64-розрядним інтерфейсом пам'яті та буфером GDDR6 об'ємом 4 ГБ. Ефективна частота відеопам'яті становить 12 ГГц, що забезпечує пропускну здатність 96 Гбайт/с. Штатний показник TDP складає 75 Вт.

GeForce GTX 1630

Обговорити в форумі (коментарів: 22)