Star Wars Jedi: Survivor підтримуватиме трасування променів

Вчора Respawn Entertainment та Electronic Arts офіційно представили продовження Star Wars Jedi: Fallen Order. У новій грі Star Wars Jedi: Survivor ми побачимо продовження історії Кела Кестіса.

Гравцям поки що не розкрили сюжетні деталі нової пригоди, але показали видовищний трейлер.

Під час презентації гри гейм-директор проєкту Стіг Асмуссен розповів, що опрацювання концепції сиквелу розпочалося ще до виходу Fallen Order. Розробники вже тоді думали, як можна розвивати бойову систему та куди рухати сюжет. Сама назва Jedi: Survivor натякає на серйозні проблеми для команди Кела Кестіса. Настали темні часи, і герої докладають усіх зусиль, щоб залишитися живими. Зроблено натяки на зв'язок із сумнівними людьми, що ймовірно означає велику зраду.

Гра вийде на платформі PC, сучасних консолях PlayStation 5 та Xbox Series. Важлива заява зроблена про технічне виконання гри. Star Wars Jedi: Survivor підтримуватиме трасування променів для якісного освітлення в реальному часі. Це дозволить досягти більш кінематографічної картинки. Також гра використовуватиме потенціал швидких SSD в нових консолях. Розробники планують реалізувати спеціальні можливості контролера DualSense на PlayStation 5.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 8)