CD Projekt RED обіцяє випустити покращену версію The Witcher 3: Wild Hunt до кінця року

CD Projekt RED з нагоди семиріччя The Witcher 3: Wild Hunt оголосила терміни виходу оновленої версії рольового екшену. Нагадаємо, що спочатку реліз був запланований на другий квартал цього року, але минулого місяця поляки вирішили відкласти його на невизначений час. Тепер як орієнтовні терміни виходу next-gen версії The Witcher 3: Wild Hunt вказується четвертий квартал 2022-го.

Детальний список нововведень CD Projekt поки що тримає в секреті. Відомо, що гра отримає низку візуальних та технічних покращень для консолей нинішнього покоління, у тому числі ефекти на базі трасування променів, а також DLC за мотивами серіалу The Witcher від Netflix. Само собою, аналогічне оновлення готується The Witcher 3: Wild Hunt на персональних комп'ютерах.

Що стосується причин, які змусили CD Projekt RED почекати з релізом оновленого «Відьмака», то неофіційні джерела вказують на розірвання контрактів із Saber Interactive. Робота над покращеною версією The Witcher 3: Wild Hunt велася її російським підрозділом, проте на тлі подій останніх місяців поляки вирішили завершити проєкт власними силами.

Джерело:
Twitter

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Майнерам вдалося досягти 90% продуктивності від відеокарт із LHR-захистом останньої версії

На початку місяця сталася знакова подія. Пав захист LHR (Lite Hash Rate) у відеокарт Nvidia GeForce RTX. За допомогою майнера NiceHash вдалося досягти повної продуктивності від GeForce RTX 3060, GeForce RTX 3070 Ti та інших відеокарт, які показували половинну продуктивність у видобутку Ethereum. Винятком у цьому списку залишалися GeForce RTX 3080 12GB та GeForce RTX 3050, представлені у 2022 році. Ці відеокарти отримали покращений захист третьої версії. Тепер пав і цей рубіж «оборони» Nvidia.

Майнер NiceHash QuickMiner v0.5.4.2 Release Candidate демонструє до 90% від обчислювальної потужності відеокарт із захистом LHRv3. Це дозволить підвищити ефективність майнінгу ETH на GeForce RTX 3080 12GB та GeForce RTX 3050. Для роботи даної версії QuickMiner потрібен драйвер GeForce 512.15 або новіший. Аналогічні показники в ETH показує й остання версія NBMiner.

Продуктивність всіх відеокарт GeForce RTX із захистом LHR відображена у таблиці від VideoCardz.com.

Варто зазначити, що одночасно продовжується спад курсів криптовалют. За останній місяць Bitcoin кілька разів впав нижче позначки в $30 тисяч, а курс ETH вже наближається до $2 тисяч.

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Українська студія Frogwares працює над хорором під кодовою назвою Project Palianytsia

Відома українська студія Frogwares продовжує роботу попри війну. Автори The Sinking City та серії ігор про Шерлока Холмса днями отримали великий грант від Epic Games для релокації та підтримки співробітників. І вже офіційно оголошено про новий проєкт. Це хорор під кодовою назвою Project Palianytsia.

Назва обрана як символ опору російській агресії. Спочатку студія планувала займатися масштабнішим проєктом у відкритому світі, але змушена сконцентруватися на чомусь простішому в реалізації. Представлено чотири концепт-арти нової гри, яка поки що знаходиться на ранній стадії розробки.

Докладніший анонс відбудеться пізніше.

В офіційній заяві сказано: «Ми не сумніваємося, що Україна залишиться незалежною країною, незалежно від того, скільки російських сил нам протистоятиме. Але через війну нам доводиться пристосовуватися. І робота має продовжуватися. Тепер ми можемо офіційно повідомити, що працюємо над новою грою під кодовою назвою «Паляниця». Це жах та таємниця, які мають сподобатися шанувальникам The Sinking City та Sherlock Holmes».

Джерело:
Frogwares

Обговорити в форумі (коментарів: 19)