Мегарозпродаж в Epic Games Store та Borderlands 3 у подарунок

В ігровому магазині Epic Games Store стартував великий «Мегарозпродаж» зі знижками аж до 80%. Серед привабливих пропозицій Star Wars Jedi: Fallen Order зі знижкою в 75% (299 грн), Assassin's Creed Valhalla дешевше на 60% (366 грн), Far Cry 6 дешевше на 50% (457 грн) та багато інших привабливих пропозицій. Також варто нагадати про тимчасові ексклюзиви Epic Games Store, які поки недоступні на інших торгових майданчиках. Серед них проєкт Alan Wake Remastered, який зараз можна придбати за 287 грн.

Під час розпродажу кожного тижня будуть дарувати одну круту гру. Цього тижня ви можете забрати до своєї бібліотеки Borderlands 3. Наступну гру почнуть роздавати 26 травня.

Кожен покупець може отримати купон із додатковою знижкою 25%, який автоматично застосовується до всіх активних облікових записів Epic Games. Купон працює для однієї чи кількох ігор сумарною вартістю від 399 гривень.

Розпродаж із подарунками триватиме до 16 червня.

Обговорити в форумі (коментарів: 38)

Специфікації GeForce GTX 1630: 512 ядер CUDA та 4-гігабайтний буфер GDDR6

Редакція VideoCardz через власні джерела з'ясувала характеристики відеокарти GeForce GTX 1630, про підготовку якої стало відомо цього тижня. У продаж новий 3D-прискорювач початкового рівня надійде вже 31 травня.

GeForce GTX 1650
GeForce GTX 1650

«Серцем» GeForce GTX 1630 виступить 12-нм графічний процесор Nvidia TU117-150. У його арсеналі значаться 512 ядер CUDA з частотою boost-режиму 1800 МГц та 64-розрядний контролер пам'яті. Відеобуфер набраний чотирма гігабайтами GDDR6 з ефективною частотою 12 ГГц, що забезпечує пропускну здатність 96 Гбайт/с. Штатний рівень TGP не перевищує 75 Вт, через що відеокарта зможе обійтися без роз'єму додаткового живлення.

GeForce GTX 1630

Більше подробиць про GeForce GTX 1630, на думку закордонних колег, стане відомо наступного тижня у рамках виставки Computex 2022.

Обговорити в форумі (коментарів: 55)

Сьогодні виходить гра Vampire: The Masquerade - Swansong

19 травня в реліз виходить гра Vampire: The Masquerade — Swansong від студії Big Bad Wolf. Дані розробники відомі за оригінальним проєктом The Council. Минула гра здобула певну популярність у любителів інтерактивних історій завдяки високій варіативності та незвичній рольовій системі. Для свого жанру гра була дійсно інноваційною.

Судячи з відеороликів, Vampire: The Masquerade — Swansong успадковує всі найкращі риси попередниці. Новий проєкт запропонує варіативність із безліччю варіантів для кожної події у грі. Прикладом такого підходу є інтерактивний трейлер, де ви визначаєте лінію поведінки головного героя.

Гра Vampire: The Masquerade — Swansong заснована на культовій настільній рольовій грі та всесвіті «Світу Темряви». Це містичний трилер про бостонський світ вампірів. Ми приміряємо на себе роль трьох різних персонажів, спостерігаючи за переплетінням їхніх історій. У кожного персонажа свої унікальні вампірські здібності, які можна покращувати по ходу гри.

У Swansong акцент зроблено на наслідках наших дій у розслідуванні та у соціальній взаємодії з персонажами. Це вимагатиме ретельного аналізу ситуації. Гра не про екшен, ігровий процес тримається на маніпуляціях, обмані та скритності.

На цей час Vampire: The Masquerade — Swansong є тимчасовим ексклюзивом Epic Games Store, де гру можна придбати за 639 гривень. Також проєкт доступний на консолях PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One та Nintendo Switch.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)