Майнерам вдалося повністю обійти LHR-захист відеокарт GeForce RTX 30-ї серії

Близько року тому Nvidia наділила відеокарти GeForce RTX 30-ї серії покращеним обмежувачем майнінгу Ethereum. На відміну від першої версії LHR-алгоритму, оновлений захист виявилося не так легко оминути, але і він врешті-решт здався під натиском майнерів. Сервіс NiceHash напередодні повідомив про «100% зняття обмежень LHR» у своєму ПЗ.

Хуанг

«Ми дуже раді повідомити вам, що NiceHash QuickMiner (Excavator) — перше програмне забезпечення для майнінгу з повним (100%) зняттям обмеження карт LHR! Якщо ви використовуєте відеокарти LHR з NiceHash QuickMiner, то тепер ви можете отримати більше прибутку, ніж при використанні будь-якого іншого програмного забезпечення для майнінгу на ринку. Підтримка NiceHash Miner з'явиться найближчим часом», — розповідає пресслужба NiceHash.

Втім, деякі обмеження у NiceHash QuickMiner все ж таки є. По-перше, обхід алгоритмів Lite Hash Rate поки що працює тільки на Windows, а по-друге — відеокарти GeForce RTX 3050 та RTX 3080 12GB не підтримуються. В них Nvidia перейшла на третю версію LHR-алгоритму, постійно вдосконалюючи захист від майнерів. Орієнтовний хешрейт інших відеокарт GeForce RTX 30-ї серії наведений нижче.

Майнинг на GeForce RTX

Джерело:
NiceHash

Обговорити в форумі (коментарів: 113)