Ubisoft анонсувала черговий мережевий шутер — Project Q

В останні роки компанія Ubisoft без успіху намагається осідлати модні тренди та запустити якийсь довгогральний онлайновий проєкт. Спочатку це була королівська битва з паркуром Hyper Scape, сервери якої протрималися близько року. Торік анонсували шутер XDefiant, вкрай негативно зустрінутий аудиторією, та ще одну королівську битву Ghost Recon Frontline. Усі ці проєкти не дійшли навіть до стадії повноцінного бета-тестування. Тепер до них приєднався ще один потенційно «потужний» проєкт під кодовою назвою Project Q.

Ubisoft офіційно оголосила про створення нової гри. Проєкт знаходиться на ранній стадії, тому нам не показали жодного повноцінного скриншота чи відеоролика. Але вже оголошено, що гра не належить до жанру Battle Royale і в ній немає NFT. Це PvP-проєкт, згідно з чутками, ідейний спадкоємець Hyper Scape. Більше жодної інформації про гру немає. Зате відкрито реєстрацію для майбутнього тестування, яке колись обов'язково стартує, а може і ні...

Такий анонс не додає оптимізму щодо Ubisoft, але повністю відповідає сучасним трендам. Останнім часом великі ігрові компанії радують виключно паперовими анонсами. За такою схемою анонсували нові ігри серії The Witcher, Grand Theft Auto та багато інших великих проєктів.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)