Epic Games зібрала 144 мільйони на допомогу українцям

Компанія Epic Games продовжує фінансово підтримувати громадян України, які постраждали від війни. У середині березня було запущено спеціальну акцію у грі Fortnite — частина коштів від внутрішньоігрових покупок спрямовується до благодійних фондів, які допомагають біженцям.

Вчора було оголошено, що вдалося зібрати вже 144 мільйони доларів. Ці кошти підуть до фондів ООН (UNICEF, UN Refugee Agency) та інших організацій, які займаються постачанням гуманітарної допомоги українцям.

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Оновлені відеокарти AMD Radeon RX 6000-ї серії вийдуть 10 травня

Про наміри AMD випустити оновлену серію відеокарт Navi 2X стало відомо ще кілька місяців тому. Згідно з останньою інформацією, реліз моделей Radeon RX 6950 XT, Radeon RX 6750 XT та Radeon RX 6650 XT компанія запланувала на 10 травня. У цей же день на полиці магазинів офіційно надійде Radeon RX 6400, що спочатку призначалася для OEM-сегмента.

AMD Radeon RX 6x50

Вищезгадані 3D-прискорювачі отримають високошвидкісну пам'ять GDDR6, при цьому її обсяг та конфігурація графічних ядер будуть успадковані від попередників. Ще одним нововведенням повинен приріст частоти GPU, що також призведе до збільшення штатного показника TDP, а еталонні версії оснащуватимуться кулерами з чорним забарвленням. Короткі характеристики всіх відеокарт Radeon RX 6000-ї серії наведені нижче.

AMD Navi 2X

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

GSC Game World запустила розпродаж своїх ігор, кошти підуть на допомогу ЗСУ

Компанія GSC Game World розпочала спеціальний розпродаж на всіх великих торгових майданчиках. В рамках акції гри серії S.T.A.L.K.E.R., «Козаки» та інші проєкти студії пропонуються зі значною знижкою в 80%. Усі отримані кошти підуть до благодійного фонду «Повернись живим», який підтримує українських військових.

У Steam пропонується комплект S.T.A.L.K.E.R.: Bundle із трьох ігор серії STALKER за ціною 95 грн. Аналогічна трилогія представлена на майданчику Humble Bundle. У GOG представлений повний список ігор GSC. Аналогічні пропозиції доступні у магазинах Fanatical та Greenmangaming. Розпродаж триватиме до 11 квітня.

Обговорити в форумі (коментарів: 24)