Нові щоденники розробників Company of Heroes 3

SEGA та Relic Entertainment випустили нові частини щоденника розробників Company of Heroes 3, в яких зібрані кадри геймплею попередньої альфа-версії, що раніше не публікувалися. Також у відеоролику розробники розповідають про типи місій, покращений штучний інтелект, настроювання військ та загальний підхід до створення всієї гри та окремих компонентів.

COH3

Company of Heroes 3 використовує п'яту версію ігрового рушія Essence Engine, що дебютував у 2006 році з оригінальною Company of Heroes. У тому числі завдяки можливостям двигуна реалізується ідея «гнучких» кампаній, які адаптуються під стиль гравця та його рішення.

Основною структурною одиницею на світовій карті є рота. Залежно від обраного типу роти та ступеня її розвитку кожне завдання можна проходити по-різному, отримуючи унікальний досвід та покращуючи реграбельність. Причому навіть у рамках однієї роти прокачування інших навичок та здібностей створює набір шляхів для завершення місії.

SEGA анонсувала Company of Heroes 3 у середині літа 2021 року. Гру обіцяють випустити до кінця року, не уточнюючи дати. Швидше за все, реліз припаде на другу половину 2022-го.

Ще один зразок топової відеокарти Intel Arc Alchemist показався на фото

Ресурс VideoCardz поділився свіжими фотографіями інженерного зразка відеокарти Arc Alchemist. З урахуванням невеликих відмінностей маємо вже третій прототип. Якщо вірити обіцянкам Intel, на широкий ринок настільні відеокарти потраплять у другому кварталі, а їх мобільні версії — у березні.

Arc

Показаний екземпляр Arc Alchemist оснащений чорним кожухом із двома вентиляторами. Стиль збігається з минулими зразками та, швидше за все, перекочує до серійних моделей. На задній планці видно три роз'єми DisplayPort та один HDMI. Раніше Intel підтвердила, що Arc буде першою архітектурою, яка підтримуватиме специфікації DisplayPort 2.0.

Arc

Arc

На друкованій платі є місце для восьми мікросхем пам'яті. Таким чином, обсяг буфера складе 12 ГБ або 16 ГБ, що вказує на флагманську або передтопову модель із 512 або 384 виконавчими блоками відповідно. Підключення додаткового живлення здійснюється через 6- та 8-контактні роз'єми, але ніщо не заважає розпаяти два 8-контактні.

Arc
Характеристики мобільних відеоадаптерів Intel Arc Alchemist

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 36)

Google розглядає продаж хмарного ігрового сервісу Stadia

Business Insider повідомляє, що керівництво Google знизило пріоритети амбітного сервісу Stadia та веде переговори щодо його продажу іншим компаніям. Говориться, що команда Stadia скоротила розробку та розвиток платформи до мінімуму та наразі зайнята переважно підтримкою. На додаток до цього припинено будь-які переговори щодо випуску рейтингових ААА-ексклюзивів на платформі.

Stadia

Презентація потокового хмарного сервісу Google Stadia відбулася в березні 2019 року. У створенні серверної інфраструктури активну участь взяла компанія AMD, яка поставила центральні та графічні процесори. Stadia дозволяє грати в ресурсомісткі ігри через браузер або програму на будь-якому ПК, смартфоні або іншому пристрої, що підтримується.

До явного недоліку сервісу належить необхідність купувати більшість ігор Stadia Store навіть за наявності платної підписки Stadia Pro. Ймовірно, подібна модель монетизації й стала «каменем на шиї» у перспективної платформи. Рік тому стало відомо, що Google закрила власну ігрову студію SG&E, яка працювала лише на Stadia.

У наступних звітах стверджувалося, що платформа не досягла запланованих цілей за кількістю активних користувачів на місяць на сотні тисяч людей. За даними інформаторів, Google веде переговори з Peloton, Bungie, AT&T та Capcom про продаж Stadia. Крім того, розглядаються варіанти роботи з бізнес-моделі White Label, коли розробкою та підтримкою продовжить займатись Google, але продукт буде доступний під брендом іншої компанії.

Джерело:
Eurogamer

Обговорити в форумі (коментарів: 34)